Top5

Här är några av våra kunder:

kund_mekka.jpg

Mekka Konditori

Mekka Konditori har funnits på samma adress på Östra Storgatan sedan 1956.

Välkommen in och ta en klassisk fika med spröda småkakor eller kanske en strömmingssmörgås i caféet.

www.mekkakonditori.se

kund_czechspa.png

Czech Spa Tours

Våra resmål och spahotell är noga utvalda efter egen förstahandserfarenhet. Därför kan vi med gott samvete erbjuda högsta kvalité till ett bra pris samt ge värdefulla tips och råd inför din må-bra-resa.

www.czechspatours.se

kund_piazzan

Piazza Trattoria

En italiensk restaurang mitt i centrala Nyköping.

www.piazzan.se

kund_vextech

Vextech

Vextech är ett konsultföretag som arbetar med allt från konstruktionsritningar i 2D till verklighetstrogna 3D-visualiseringar av produkter.

www.vextech.se

rodakorset

Röda korset

Röda Korset är en världs-omspännande organisation som arbetar med humanitärt hjälp-arbete. Uppsala Rödakorskrets är den största kretsen i kommunen med 3 500 medlemmar.

www.redcross.se/uppsala

kund_kemi

Konsultföreningen

Konsultföreningen Kemiska miljö- och hälsorisker är en intresseförening av konsulter med syfte att hjälpa företag att uppfylla kraven i EUs nya kemikalielagstiftning REACH.

www.kemi.nu

kund_proschool

ProSchool

Ett verktyg för lärare, elever, föräldrar och ledning, helt enkelt de människor som tillsammans utgör skolan. Få koll på schema, närvaro, läxor och annan viktig information från skolan.

www.proschool.se

kund_gbtank

GB tank

GB Tanks affärsidé är att med hög kvalitet och säkerhet tillgodose sina kunders behov av drivmedelstankar - såväl nytillverkning som rekond, legoarbeten i plåt, tryckkärl och värmeväxlare.

www.gbtank.se